donderdag 30 mei 2013

Luchtkasteel

Ik heb de afgelopen weken regelmatig door mijn luchtkasteel gelopen. Zwevend langs alle kamer die al 'klaar' zijn maar waar zich  een dikke laag stof meester van heeft gemaakt. Een aantal deuren waar al wel naambordjes op hangen maar die nog niet open kunnen. De rest is nog open, geen kamers, deuren, kasten of tuinen.
De spotvogel en de huismus schreeuwen weer om het hardst. "ik loop al weken achter " "zelfs dit kan ik niet " "ik moet moet nog.... " "ik had al veel meer moeten bereiken "
Heel zacht hoor ik gelukkig de laatste dagen ook de pauw zijn trots verkondigen. Want ook al heb ik al weken geen kamers meer beschreven, ik in de tussentijd wel een draaiboek en roosters in elkaar gezet voor een dag met dansworkshops en presentaties. Blijkbaar had dat tot nu toe in mijn hoofd niet zowel waarde, het gold niet als schrijven.
Het wordt tijd dat de ramen en deuren  wijd open worden gezet en er een stevig wind door mijn kasteel, of beter gezegd mijn hoofd gaat waaien. Dat het stof en de spinnenwebben worden weggehaald en de boel flink geschrobd en geboend wordt.
Ik ga weer met frisse moed verder.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten